Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


sunnuntai 8. elokuuta 2010

Lippis In Pink

Viitisen vuotta sitten tein näitä lippiksiä ehkä neljä, jos oikein muistan. Itselle ja tytölle, sekä parille kaverille. Nyt kummityttömme "tilasi" tälläisen ja pienen hakemisen jälkeen ohjekin löytyi vielä. Aloitin tekemistä aamulla ja iltapäivällä se valmistui :)


Huomaatteko, mulla on tässä eri näytösmalli kuin se vakio- !!!

3 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Kivan näköinen lippis! Mä olen joskus viime vuonna myös virkannut lippiksiä, ihan lasten koka kun en saanut kunnolla lippaa asettumaan aikuisten kokoon. :/ Mistä olet ottanut ohjeen tuohon?

CherryKirsche kirjoitti...

Juu tolla ohjeella tulee yllättävän kiva lippis. Se on tosiaan vanha ohje, Moda-lehti, 3/2004. Jos haluat ohjeen, mutta sulla ei ole lehteä, niin voin koettaa sitä skannata tänne jollain tapaa :)

Nzqu kirjoitti...

Mun täytyy katsoa mun Modat, joitain hajanumeroita multa löytyy sieltä täältä. Palaan asiaan, jos en kyseistä lehteä löydä. :)