Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


lauantai 14. elokuuta 2010

Välipalaa...

Ostin Power Balancen... asia erikseen on onko se mitenkään toimiva vaiko täyttä humpuukkia, mutta anyway, se näytti liian urheilulliselta ja normilta mun makuun (kun en oo siis urheilun huippunimiä..) ja piti vähän virittää ranneketta. Nyt se on vähän niinkuin koru :)


Ja sitten, tarvitsen pientä rekvisiittaa yhteen lainsuojaton-tapahtumaan tänään, tässä semmoinen jonkinlainen viritys, jalkaan kahlepalloksi sitä ensin ajattelin, mutta palloparka saattaisi ruttaantua oman koiven alle, tai muutoin lankakeräreppana pahasti kärsiä. Joten ehkä siis käteen... :)


4 kommenttia:

Estetiina kirjoitti...

Vautsi, miten nätiksi olet tuunannut tuon rannekkeen! Mä kanssa suunnittelin, että hankisin PB:n. Ja apinoin sua sen kaunistamisessa. Monkey see, monkey do... ;)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitoksia :) Juu nyt se on enemmän oman näköinen... ja apinoi vaan, mukavaa jos löytyy apinoitavaa... :)

Nzqu kirjoitti...

Kiva muodonmuutos!

Ja pallo jalassa/kädessä näyttää hauskalta. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti, Nzqu :) Tolla palloperiaatteella vois tehdä jotain muutakin oikeastaan, kerin vaan pienen pallon ja pyörittelin sen liimassa.