Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 30. elokuuta 2010

Tabletin elämää

Olipa kerran kasa tabletteja kaupan hyllyllä. Päällimmäiset olivat innoissaan: "Kohta tulee joku, joka haluaa juuri meidät"
 "Nuo turkoosit lähtivät äsken, kohta varmaan meistä muutama", sanoivat ruskeat.

Ja tuli nainen ja kaksi tyttöstä, joista pienemmästä näkyi vain viiva joskus hyllyjen välistä. Naisen piti ajatella nopeasti. Kuten tavallista. Mutta kuva oli jo selvä, tai sellainen hämärän selvä. Jotain. Näistä neljästä.


Olisivathan nämä kauniit näinkin, tyylikkäät. Olen kuullut sellaisen sanan siis joskus !!! Tyylikäs ! Joku on sellainen. Jollain on sellainen koti. Olen nähnytkin sellaisia ihmisiä ja koteja :) Mutta mulla on erilainen mieli. Sellainen kehittelevä. Jatkuvasti etsivä. Miettivä. Outo ?


Joten siis: Naapurini lainasi mulle päivänä eräänä parit kirjat (käsityötä, tottakai !), joissa esiteltiin myös tälläinen pistotyyli, oliskos ollut sidepisto ?

Mulla on siis visio. Ja toteutettuna sen alku. Ei näytä hassumalta :) Arvaatteko mitä tuleman pitää ?

Nyt kyllä piti tuo keskeyttää, koska toiset velvoitteet kutsuvat. Pitää mennä järjestelemään vaatemallisto ja tykötarpeet huomiseen vaate-esittelyyn. Kivaa, Hanna !

Mutta joskus mietin, että millä lailla ollaan vaan, ihan vaan lötkötetään ? Ettei olis montaa rautaa tulessa ja pakottavista hartioista huolimatta kädet kävisi ja sormet nypläisi jotain... Onko se rentoutumista mitä mieheni tekee, makaa sohvalla tai sängyssä, kattoo telkkaa ja/tai nukkuu samalla ja kauhean monta tuntia yössä... Musta siinä menee aika hukkaan. Siis jos vaan ja ainoastaan kattoo telkkaria. Ettei tee mitään muuta ohessa. Tai menee nukkumaan kymmeneltä ! Siis oikeesti. Joskus jopa yhdeksältä. Ja minä sitten ? Pakottaudun menemään 12 jälkeen petiin. Saatan kattoa (ihan vaan lötköttäen siinä kohtaa) telsusta jotain puolisen tuntia. Kun ei välttämättä väsytä. Mutta ans olla kun kello tulee kuusi aamulla ja nuorimmainen töpöttää pikku tassuillaan, silloin ottaa koville. I hate (early) mornings ! Tosin ja toisaalta se pikku tassuttelu on kovin söpöä.

Jaa mutta, pitikö mun mennä jonnekin... joo, ne vaatteet. Moi ja rentoutukaa ! Ees te :)

2 kommenttia:

Ranu kirjoitti...

Tuntuu että vasta kävin, ja täällä oli taas tekstikaupalla luettavaa.

Nauratti. Puoliso valitti juuri eilen kun ei halimisetäisyydelle edes iltaisin pääse kun puikot suihkii edessä =)

CherryKirsche kirjoitti...

:) Tjaah... no hyvä niin...

Juu ne puikot pitää matkan päässä muut... On se sitten hyvä tai huono juttu :) Virkkuukoukun kanssa pääsee lähemmäs :)