Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


lauantai 21. elokuuta 2010

Kirpputorin aartehia

Pitäisi varmaan käydä useammin kirppiksellä, koska näin hauskoja juttuja löytyy :) Meitin perheen isi on "armeijassa" ja me tyttöset lähdettiin sitten heti "pahoille teille" eli VÄHÄN ostoksille...


Mun mielestä ihana kirsikkakannu ja -vati odottelivat hyllyllä mua. Nyt niillä on uusi koti :) Eivät liene mitään antiikkiin viittaavaa, mutta nättejä ovat.


Sitten oli tälläistä uutta nauhaa myynnissä. Ajattelin jotain virkkuuhommaa näistä, onko teillä ideoita mitä vois tehdä ?


Nämäkin olivat uutta tuotantoa, merihevonen ja -tähti maksoivat yhdessä 6 euroa. Aika vähän koska jälki on kaunista ja työlään näköistä. Ko hylly oli oikein sellainen suloinen ja romanttinen. Ja noihin sydämiin olen nyt innostunut :)

4 kommenttia:

Ranu kirjoitti...

Kannu on ihana, mutta kävi niin silmään, mikä ihana oli siellä takana? Se ruskea, oliko se tuoli vaimikä, näytti niiin kiinnostavalta ja kauniilta.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos, niin mustakin se on nätti :) Ja juu, se on vanha tuoli siellä takana, tuolin nupit näkyy vähän.

Nzqu kirjoitti...

Astiat taitavat olla kyllä juuri kuin sinulle tehtyjä. :) Ja sitä taustan tuolia minäkin tiirailin... :)

CherryKirsche kirjoitti...

:) Kummatkin on kivoja joo, sekä uudet kirsikat että vanha tuoli... Kannua ja vatia olen ihaillut nyt monesti, vaikka ovatkin varmasti jotain halpiskamaa. Näyttävät vaan niin kivoilta.