Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


sunnuntai 29. elokuuta 2010

LP-levyhän se joo :)

Aalto-maljakoltahan tuo näyttää hyvinkin, ihanan epämääräisen rytmikkäät reunat, kokeilin muutamalla muotilla, kattilalla ja sellaisella, muttei tullut hyvää. Sitten keksin lasipurkin ja jo tuli hauska. Eri juttu mitä tällä sit tekee ? Ajattelin, että vien kait töihin kynien asunnoksi...


Oikeastaan olisin halunnut/haluaisin tehdä rannerenkaita, kuten muistaakseni "Pientä kivaa"-bloggailijat, mutta jos siihen tarvitaan kuumailmapuhallin, niin se töpähti sitten toistaiseksi siihen. Ehkä uunissakin saisi jotenkin onnistumaan ?

6 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Ihana muoto, onnistui hienosti! :)

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos Anniina :) Hauska materiaali kun ei tykännyt huonoa vaikka suli monesti uudelleen.

Nzqu kirjoitti...

Ootko käynyt tutustumassa Cut Out and Keep-sivustoon? Siellä on ohjeita mm. LP-levyistä tehtyihin rannerenkaisiin, pehmennys onnistunee ihan vaikka kuumassa vedessäkin.

Ja hyvä muoto sun kulhossa, mulla jostain syystä yksi reuna oli muita jähmeämpi enkä saanut sitä hyvään muotoon.

CherryKirsche kirjoitti...

Jaa, en ole käynyt, kiitos vinkistä ! Nyt itse asiassa just kävin vilkaisemassa pikaisesti, ja heti siellä oli sellanen nimi-koru, tai sana-koru, mikä lie olikin, osui silmään sellasena kivana heti. Ja tikkarikoru. Pitää paremmin vielä penkoa noita älppärirannerenkaita(kin) sieltä. Hieno sivusto :) Pitäis ottaa töistä omaa lomaa että sais tehtyä ne kaikki kivat jutut mitä missä milloinkin näkee...!

Nzqu kirjoitti...

Pakollinen askarteluloma olisi kyllä aika mainio juttu! Ja lapset siksi aikaa päivisin hoitoon, että äipät saa rauhassa väkertää. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Vähän tohon tyyliin teinkin viime talvena ja keväällä kun oli töistä lomautuksia, oikein nautiskelin, pieni lapsi hoidossa, toinen koulussa ja itte kotona näpertämässä :) Enkä kauheesti huonoa omatuntoa pitänyt yllä, kolmevuotiaalla kuitenkin on enempi puuhaa ja kavereita päikkärissä kuin tylsän äitin kaa kotona...