Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


torstai 13. tammikuuta 2011

Aarrekartta

Meillä on töissä ollut sellaista eräänlaista elämänvalmennusta... ulkopuolinen konsultti juttelemassa ja etsimässä meidän kanssamme voimavaroja ja niitä asioita, mistä kukin jaksaa ponnistaa arjen tuoksinassa. Ihan kivaa, sellaista psykologista elämän ja ihmismielen ajatusmaailmaa.

Eilen oli hauska työpäivän osanen... selailimme vanhoja lehtiä ja leikkelimme meitä miellyttäviä kuvia ja lausahduksia. Niiden ei tarvinnut olla realistisia, ei ollut tarvetta miettiä onko mulla varaa, mistä jotakin saan, suostuuko muut perheenjäsenet... Vaan piti vapauttaa mielensä ja tehdä sellainen aarrekartta mitkä olivat ne ikiomat fiilikset siinä hetkessä. Konsultti sanoi, että ihmismieli alkaa toteuttamaan niitä haaveita ja suuntaamaan niitä kohti automaattisesti... Hänen itsensä aiemmin tekemänsä aarrekartat ovat kaikki toteutuneet. Eivät tänään tai huomenna, mutta jollain aikavälillä... Tämä on oikeastaan sitä samaa asiaa, mistä kerroin jo alempana Salaisuus-kirjan luettuani. Tovot, uskot ja otat vastaan...
Tässä mun eilinen karttani. Sain siihen mahtumaan vaikka mitä. Tosin vielä paljon olis ollut kivaa lisätäkin eivätkä kaikki leikkaamani jutut edes mahtuneet.

Tuossa vasemmalla alhaalla on se vaaleanpunainen pitsitaloni, kukkulan päällä... merimaisemaa, kaunista puutarhaa, kynttilöitä, terassi... omenia, mansikoita, mustikoita, kukkia, väriä, väriä... Matka New Yorkiin joskus ? Vesiputous, jonka läpi elokuvissa mennään luolaan, ja siellä on aarre... Taulun keskellä se iltapukuni... alakulmassa kenkä, joka on päällystetty neuloen... kuvastaa siis tätä kaikkea touhotusta neulomusten ja virkkausten kanssa...


Yhtenä yksityiskohtana taulussani on kuva, jossa nainen loikkii sillalla jalat ilmassa pitäen kaiteista kiinni... Siihen liittyen vielä kaikille sopiva lausahdus:
"The trick is to grow up without getting old"

Vapaasti suomentaen ja vähän lisäten:
"Ei koskaan saa olla liian vanha ja vakava, vaan pitää aina uskaltaa olla vähän hassu"

4 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Toiveilla on tapana toteutua, joten täytyy olla varovainen, että mitä toivoo. ;)

Olisi kiva tehdä joskus tuollainen kollaasi omista toiveistaan, jospa se edesauttaisi niiden toteutumista ihan oikeasti.

CherryKirsche kirjoitti...

On siitä sitten hyötyä tai ei - tuosta aarrekartasta - niin jo pelkästään sen tekeminen oli hauskaa. Me, aikuiset naiset, leikkelimme ja liimailimme kuin pienet lapset. Ja kaikki näyttivät tykkäävän :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Käväisin paikalla kun tuo aarrekartta alkoi kiinnostaa. Kauniit sivut, hyvää jatkoa!
T: M

CherryKirsche kirjoitti...

Hei M ! Kiva kun kävit :) Aarrekarttaa oli tosi hauska tehdä, ja katsella näin myöhemmin :)