Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 31. tammikuuta 2011

Kauluri - keskenjääneestä villatakista

On olemassa monia projekteja - ihan maailmassa yleensäkin :) mutta jos vaikka näihin käsitöihinkin pelkästään keskittyy... niin esim. jämälankaprojektit, tai erilaiset isot työt, mihin menee viikkoja ja kuukausia, tai vastapainoksi ihan pienet työt... Itsellä tuppaa jäämään kesken jotkut isot hommat, kuten villatakit, ainakin itselle meinatut. Siitä yhdestä itselle aloitetusta palmikkoneuleestahan aloitin tekemään pikkuneidin villatakkia...

Tässä alla on toinen aloitettu villatakki - tässä kohtaa vaan muuntuneena kauluriksi :)
Takakappaleen alku tuo on, mutta lankaa on jo tuhlattu muuhun, ja muutoinkin ei enää jaksa tehdä sellasta takkia, mitä joskus piti. Päättelin siis ja yhdistin ympyräksi, lisäsin hörhökettä ja taas tuli yksi työ ennestään täyden hyllyn painoksi :)


Näitä projekteja voisi kutsua vaikka nimellä "matkalla muuksi muuntautuneet projektit"
Onko teillä semmoisia ?

3 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kiva kauluri !
Jos blogiani olet seurannut, tiedät , että mulle käy usein noin. Tulee ihan eri juttu kun piti !

Nzqu kirjoitti...

Siitä tuli hieno! Kyllä minullakin käsityöt saattavat joskus muuntautua joksikin muuksi, kuin mitä aluksi suunnittelin. Useammin niin käy ruokaa laittaessa, alan tekemään jotain joka muuttuukin joksikin aivan muuksi. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, Anneli, tulit kyllä heti mun mieleen kun tuota kirjoitin :) Sulla vaan on sellasta suurta ja järkevää se meininki :) Mulla taas tälläistä hiiri kissalle räätälinä touhua, takkia meinataan ja tuleekin kukkaro (tai kauluri)... :)

Nzqu, mä en tuota ruokaa niin hyvin osaa laittaa, että noin saattaisi käydä :) Ruuan laitto kyllä olisi paljon hyödyllisempää kuin tämä touhotus lankojen kanssa :)