Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


torstai 27. tammikuuta 2011

Yllätyskukat :)

Niin... se eilinen kuva, jonka laitoin... ja sanoin, että olis kiva jos olis sellainen kollaasi ihan livenäkin... Se sit eilen ilmaantui !!! Mainostin kuvaa ja toivettani ukkokullalleni tyyliin "että joskus jos sais tollasen kimpun niin tosi kivaa olis" ja kun tultiin kotiin illalla, laitettiin mut alakerran yhteen huoneeseen jemmaan ja sillä välin yläkertaan taikoi hän tuon kattauksen...
50 ruusua eri väreissä... siis oikeesti ?! Tollasta kimppua ei ollut edes hääkimppuna... Lisäksi pinkkiä juomaa ja suklaakakku ...

... joka pisteltiin neljään nokkaan menemään siinä hetikohta, ja on siis kadonnut jo alakuvaa otettaessa... :)Kiitos - kiitos - kiitos ! Ihana kimppu ! Herttainen yllätys !
Kiitokset, Anna-lehti - esikuvasta ja Tuhatjalka - lehden tilauksesta asiakkaille odotushuoneeseen :) Pitääks ihan tilata itekin ko lehti...?!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ohhoh. mä olen yllättynyt :)

Nzqu kirjoitti...

Ihana yllätys! Tuollainen tuo hyvän mielen varmasti pitkäksi aikaa. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanan ihana yllätys.

Heidi kirjoitti...

Kelpais kyllä mullekin noin ihana yllätys :)

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, juu, näin on :) Kiva oli ja on, kuihtuvat vaan niin nopeesti... Tarttis laittaa kaapin päälle - pölyyttymään... :)

sirimi kirjoitti...

Ihana yllätys! Kelpais mullekin. Pitäsköhän miehelle vähän vihjata. :D

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitos vierailusta, Sirimi :) Aivan, kyllä mä luulen että niille miehille pitää vihjata... Ei kait ne muuten tajuu... ?! :)