Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 14. tammikuuta 2011

Vapauta itsesi...

... ja virkkaa ja neulo freedomisti :)

En ole itse varsinaisesti tälläisiä tehnyt, tai ainakaan ymmärtänyt tehneeni jos olenkin...

Muta ihania kirjoja... Etenkin tuo oikeanpuolimmainen kirja on täynnänsä kaikkea ihanaa...
Ja tuossa keskimmäisen kirjan päälikannessa on virjattu/neulottu ihana maisemakuva... Voih eih sentään... tuollaisen kun saisi (tehtyä) !
Nämä olisivat kaikki sellaisia mun näköisiä, ei mitään basiccikamaa, vaan yksilöllisiä ja värikkäitä...
Ja tässä ylhäällä mukava vinkki vaikkapa vaan vanhan hameen uudistamiseen, virkattuja hapsuja erikorkuisina reunaan, ja kas, siinäpä uusi hieno hame !!!
Tämä laukku mun pitää tehdä ehkä ihan ekaks :)

Tälläinen shaalikin olisi hieno, näyttää vaan aika työläältä...
Tässä pipossa on jotain jujua, suht makee...
Mutta tämä se vasta olisi upea !!! Mitenkähän vaan se tehdään noin niinkuin käytännössä...?! Neulotaan erilaisia palasia ja sit yhdistellään virkkauksella, jotenkin silleen varmaan...


5 kommenttia:

Ranu kirjoitti...

Kivoja ideoita. Hameen piristäminen on jo ihan varteenotettava jo nopeutensakin takia.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi, kun ihania ideoita :)

Jokke kirjoitti...

Minulla on tuo keskimmäinen, voi katsella kaikkia ihme silmukoita malliksi.

Nzqu kirjoitti...

Vapaavirkkaus on tosi kiehtovaa. En vaan ole kokeillut koskaan. :/ Ehkä pitäisi, kun ohjeen mukaan tekeminen ei aina onnistu; ainakin sellainen ajatus mulla on, että vapaavirkkausta olisi paljon helpompi muokata ja "peitellä virheitä". Täytyykin tutustua vähän kirjallisuuteen... Mistä olet nuo kirjat hommannut?

CherryKirsche kirjoitti...

Niin, tuntuu siltä, että tuo vapaavirkkaus on aika "vapaata" todellakin... Kuka on tehnyt niin tietää tarkemmin, mutta näin kun ei ole kokeillut edes, niin vaikuttaa ettei siinä paljoa sääntöjä ole. Tosin ei ne säännöt aina muutoinkaan ole pakonomaisesti noudatettaviksi tehtyjä näissä käsityöjutuissa ainakaan... :)

Ostin nuo kirjat Amazon.com:ista, olivat halpoja kuljetuksineen päivineen, ja tosi nopea toimituskin jopa. Varmaan jostain lähempääkin saisi, mutta olen kyllä oikein tyytyväinen tuohon tapaan.