Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


maanantai 10. tammikuuta 2011

Raumlaissi ostoksi

Oltiin Raumalla lauantaina, ihanassa vanhassa kaupungissa. Kiva paikka, kauniita taloja, ihania kauppoja. Tyylikäs (uusi ?) kahvilakin oli, josta tämä alla oleva kuva. Kahvilassa oli kuvattuna New Yorkia ja Pariisia, New Yorkin kohdalla oli kello joka kertoi ajan ko kaupungissa. Pariisin seinällä Pariisin aika. Ja yhdellä seinällä - Rauman !!!Istuimme New Yorkissa teellä...
Ja niin, niitä ostoksia... noh, tässä alla herttainen pullo, etikka/salaatinkastike- tmv. olis se käyttötarkoitus. Mutta sama se, mihin se on tarkoitettu, katsokaa kuinka kiva korkki, pelkkä puupallo :)


Pehmeitä runsaita tupsuja ostin... ajattelin laittaa niitä yhden tekeillä olevan boleron reunaan, katsotaan... :)


Ja sitten: vielä neljä tuolia !!! Mutta kertokaas te, mihin nämä tuolit on tarkoitettu, mikä on niiden juttu ?! Minä tiedän. Ja kerron sitten arvaustenne jälkeen :) Tai voihan joku tietääkin... Itse en vaan ole tämmöisiä ennen nähnyt...6 kommenttia:

mate kirjoitti...

Ajattelisin näiden pienien ihanien tuolien olevan tarkoitettu ehkä nukkekotiin, voin olla kyllä väärässäkin. Ovat kyllä aikasen ihanan näkösiä. :D

CherryKirsche kirjoitti...

Niin, ne ovat kyllä sopivan kokoisia nukkekotiin, mutta se varsinainen käyttötarkoitus ei ole sinne, ovat ihan aikuisten hassutuksia, koristeita... mutta on niillä ihan oikea työkin :)

Nzqu kirjoitti...

Nukkekotituoleja minäkin veikkaisin, muuta ei tule mieleen.

Hauska tuo puupallo-pullonkorkki.

Estetiina kirjoitti...

Ihania kuvia! Mun mieleen on erityisesti nuo punaiset teekupit :)

Mun blogissa on jolu vika kun en saa vastattua sun kommenttiin :/ Vastaan kun taas voin!

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, mutta ei. Ei nukkekodin tuoleja :)

Joo, sen korkin takia mä sen pullon just ostin :)

Kahvila oli sellanen musta-valko-harmaa höystettynä punaisilla kupeilla... Aikas hienoa, vaikka väreistä tykkäänkin yleensä.

Nzqu kirjoitti...

No, kerro jo, että mitä ne pikkutuolit ovat!