Voting

Tervetuloa sivuilleni !


Blogia ei ole päivitetty aikoihin... Osasyynä se, että kuvamuisti on täynnä. Saatan avata uuden blogin uudella nimellä... tiedotan jos niin käy :) Siihen asti: Vanhoilla mennään blogin puolella - todellisuudessa riittäisi varmaan vuodeksi uutta esiteltävää :)


perjantai 7. tammikuuta 2011

Leivoslautanen

Niin, olenhan mä sitten tehnyt tässä pikkuhiljaa nuo leivokset - tai muffinssit, mitä he nyt ovatkaan - valmiiksi myöskin... :)

Lisäkoristelua tuon "namun" keskelle laitoin vielä pienistä nastoista, joita olen joskus ostanut, mutta jotka eivät myöskään paikkaansa kunnolla ole aiemmin löytäneet.

Eli kuka sanoo, ettei "turhan" hamstraus ja säilöminen kannata... ?!
:)


6 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Herkullisen näköisiä! Voi, miten sä jaksatkin väkertää tuollaisia pieniä juttuja, minäkin niitä aina ihailen ja suunnittelenkin tekeväni, mutta ne tuppaavat jäämään herkästi kesken. Hienoja ovat, seuraavaksi virkattuja astioita ja lisää ruokia? :)

Estetiina kirjoitti...

Aika tavarat kaupitsee!

Ihanat muffinssit olet väsännyt!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Herkkuja.

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti kaikille :)

Pienissä jutuissa tulee joskus edes valmista - edes toisinaan... :) Vaikka voihan nekin kesken jäädä, etenkin jos ovat kovin monimutkaisia pienuudestaan huolimatta.

Anneli kirjoitti...

Mahtavia herkkuja sinulla onkin tarjolla :)

Viimeinkin sain sivusi auki, on ollut ongelmia päästä tänne !

CherryKirsche kirjoitti...

Kiitti, Anneli :)

Ai, ongelmia sivulle pääsyssä... mistäköhän sitten ovat johtuneet, en yhtään tiedä :( Toivon mukaan ovat ohitse sitten kuitenkin nyt.